CARNI MAX 3000 -500 ml

150.00 RSD

На залихама

– Podstiče sagorevanje masti
– Poboljšanje sportskih performansi
– 3000 mg L-karnitina
– 100 mg kofeina za fokus tokom treninga
– Sa ukusom višnje

Uporedi
Kategorije: ,

Carni Max 3000 je ukusan termogeni napitak koji sadrži 3000 mg L-karnitina i 100 mg kofeina. Napravljen je od prirodne mineralne vode koja obezbeđuje ključne elektrolite kao što su magnezijum, natrijum i kalcijum.

Istraživanja pokazuju da je 2000-3000 mg L-karnitina dnevno i uobičajeni unos kofeina efikasan za povećanje gubitka težine i atletskih performansi. Međutim, tipična zapadnjačka ishrana podrazumeva samo 100-300 mg L-karnitina dnevno i zanemarljive količine kofeina. Vegani i vegetarijanci svakodnevno konzumiraju često ne više od nekoliko miligrama L-karnitina.

Carni Max 3000 je idealna formula za sagorevanje masnoća spremna za brzo pojačanje energije pre treninga. Najbolje od svega je što svaka boca sadrži samo 19 kcal, bez šećera i masti.

I L-karnitin i kofein su detaljno proučavani i pokazali su se kao korisni za niz primena, kao što su gubitak težine, mentalne performanse, atletske performanse, zdravo starenje i nivo energije.

L-karnitin je esencijalni biološki molekul koji pomaže u transportovanju triglicerida dugog lanca kroz mitohondrijske membrane kako bi se oksidirala („sagorela“) za energiju. Drugim rečima, L-karnitin je presudan za pomoć ćelijama da koriste i prehrambene masti i telesne masti za gorivo, a to može pomoći u unapređivanju nivoa energije i gubitka težine kao rezultat povećane oksidacije masnih kiselina.

Kofein, biljni alkaloid za stimulaciju, takođe je pokazao da podstiče mršavljenje pojačavanjem termogeneze (tj. sagorevanjem kalorija) i oksidacije masnih kiselina, što sugeriše sinergiju sa L-karnitinom.

Štaviše, većina L-karnitina koji se skladišti u telu je u mišićnom tkivu. Dopuna L-karnitinom rezultira povećanim sadržajem L-karnitina u mišićima, koji može naknadno poboljšati atletske performanse pojačavanjem bioenergetskih staza u skeletnom mišićnom tkivu, omogućavajući sportistima da treniraju jače i duže.Dakle, većina aktivnih pojedinaca, kao što su sportisti izdržljivosti, poverlifteri, bodibilderi mogu imati koristi od Carni max 3000, posebno uzimajući ga pre dizanja tegova i pre kardia za optimizaciju oksidacije masnih kiselina i nivoa energije.

L-karnitin je takođe koristan za vitalnost i dugovečnost zahvaljujući snažnim antioksidativnim svojstvima u celom telu, radeći na neutralizaciji slobodnih radikala.

Dalje, dodatak L-karnitina smanjuje oksidativni stres i štiti ćelije od toksičnih jedinjenja koja se nakupljaju tokom vremena.

Kao zaključak možemo izvesti da je Carni Max 3000 piće spremno za upotrebu koje će obezbediti dovoljnu količinu L-karnitina i kofeina za jedan kvalitetan trening, gde ćete imati fokus i energiju, ali i olakšano sagorevanje masnih naslaga.

Sadržaj deklaracije:

Energetsko piće sa zaslađivačima i kofeinom (20 mg/100 ml), sa ukusom višnje;
Sadrži izvor fenilalanina; CARNI MAX 3000

Nutritivna vrednost

100 ml

500 ml

Energetska vrednost

Masti

– Od toga zasićene masne kiseline

Ugljeni hidrati

– Od toga šećeri

Proteini

So

82 kJ / 19 kcal

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,075 g

410 kJ / 95 kcal

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,375 g

 

Sastojci: Prirodna mineralna voda, L-karnitin, kiselina: limunska kiselina, aroma, zaslađivač: natrijum-ciklamat, boja: karamela sulfitno amonijačna, kofein, konzervansi: kalijum-sorbat i natrijum-benzoat, zaslađivači: acesulfam K, aspartam, natrijum saharin, boja: azorubin

Upozorenje: Visok sadržaj kofeina (20 mg/100 ml). Ne preporučuje se deci, trudnicama ili dojiljama. Ne preporučuje se osobama sa srčanim tegobama i osobama preosetlјivim na kofein. Ne preporučuje se konzumiranje sa alkoholom.

Informacije o alergenima: Sadrži izvor fenilalanina
Način upotrebe: Protresti pre upotrebe i konzumirati pre, za vreme i nakon treninga.
Uslovi čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom i dalje od direktne sunčeve svetlosti.

Uvoznik: VITMIN DVA M DOO, Bulevar oslobođenja 127, 21000 Novi Sad, Srbija
Proizvedeno u: Nemačkoj; Uvezeno iz: Bugarska
Proizvedeno za: Pure Nutrition USA, 1000 Town Center Dr, Suite 300 Oxnard, CA 93036, USA; Neto količina: 500 (1 porcija)

Najbolje upotrebiti do datuma označenog na pakovanju.
Serija (lot): Označeno na pakovanju.

Додатне информације

Proizvođač

Namena

,

Pošalji recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Meni