CARNITINE 2000 – ukus višnje – Ampula 25ml

130.00 RSD

На залихама

– 2000 mg L-karnitina po ampuli
– Brzo i lako se usvaja zbog tečne forme
– Bez aspartama i šećera
– Bez kalorija

Uporedi
Kategorija:

L-karnitin je dugo bio poznat kao vitamin B-20. Iako danas postoje nedoumice u pogledu toga da li se smatra vitaminom ili ne, L-karnitin je dugo svrstavan baš u ovu grupu jedinjenja.

Karakteristično za L-karnitin je da pokazuje izraziti uticaj na proces oksidacije masnih kiselina i dobijanje energije iz njih. Ima ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija gde se sagoreva u energiju.

Bilo da želite da smršate koji kilogram, ili želite da postignete vrhunsku mišićnu definiciju uz adekvatnu ishranu i treninge, L-karnitin će dati snažnu potporu vašem cilju.

Osim što će doprineti bržem gubitku masnih naslaga, L-karnitin će doprineti izdržljivosti treninga, jer podiže energetski nivo organizma.

Kako u slučaju upotrebe L-karnitina u svrhu dobijanja energije telo ima veći oslonac na masti, smanjuje zalihe glikogena u mišićima i sve to kombinovano sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, može da produži kapacitet vežbanja pre zamora.

Naziv proizvoda: PN L-Carnitine 2000, ampula za oralnu primenu, sa zaslađivačima, ukus: višnja, dodatak ishrani;

Zemlja porekla: Nemačka; Pakovanje/neto količina: 1 ampula za oralnu primenu/25ml;

Namena: dodatak ishrani na bazi L-karnitina;

Sastojci: prečišćena voda; L-karnitin (8% Carnipure), regulator kiselosti – liminska kiselina; aroma višnje; kozervans – kalijum-sorbat; zaslađivači – natrijum-ciklamat, acesulfam K, saharin; emulgator E 471;

Način čuvanja: čuvati na hladnom i suvom mestu

Aktivni sastojak 100 ml / 1 doza (25 ml): L-karnitin 8000 mg / 2000 mg

Način upotrebe: pre korišćenja dobro promućkati ampulu, otvoriti je i popiti sadržaj. Koristiti 1-3 ampule dnevno. Jednu ampulu treba uzeti pre vežbanja.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života! Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama do 18 godina, trudnicama i dojiljama. Pre upotrebe preparata se treba posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.;

Najbolje upotrebiti do kraja: Označeno na zatvaraču; Oznaka serije: L;

Informacija o alergenima: može da sadrži tragove glutena, proteina belanceta jajeta, soje i mleka (uključujući i laktozu).

Broj i datum upisa u bazu Ministarstva zdravlja republike Srbije: 14477/2019 od 29.05.2019.god

Uvoznik: VITMIN DVA M DOO, Somborska 117/2/9, 21000 Novi Sad, Republika Srbija; Proizvođač: proizvedeno za Pure Nutrition USA, 1000 Town Center Dr, Suite 300 Oxnard, CA 93036, USA; Izvoznik: BODYART Ltd., Haidushka Poliana, Sofia, Bulgaria;

Додатне информације

Proizvođač

Namena

,

Pošalji recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Meni